DHTML Menu, (c)2004 Apycom

Mobiliteit is belangrijk, en wanneer u in het bezit bent van een auto dient u een autoverzekering af te sluiten.

Het minste waar u toe verplicht bent is een WA - verzekering, deze WA- verzekering dekt de schade aan de persoon of het bezit van derde.

Een aanvulling op de WA - Dekking is de Beperkt Casco Dekking deze verzekering biedt ook dekking voor de specifiek in de polis genoemde gebeurtenissen. Belangrijk om te weten is dat schade door b.v. slippen of botsen niet wordt vergoed door deze verzekering. Ook is er op deze verzekering vaak een Eigen Risico van toepassing, dit betekent dat een deel van de schade ( meestal € 136,-) voor eigen rekening komt.

Nog een aanvullende dekking op de WA- dekking is de Volledige Casco Dekking deze verzekering dekt de schade door van alle buiten komend onheil. Ook op deze meeste uitgbreide verzekering is een Eigen Risico van toepassing.

Er zijn nog twee aanvullende verzekeringen voor inzittenden de ongevallen inzittenden verzekering & de schadeverzekering inzittenden.
De ongevallen inzittenden verzekering keert een vast bedrag uit in geval van overlijden of invaliditeit. De schadeverzekering inzittenden vergoedt de daadwerkelijke geleden schade van de inzittenden. Belangrijk om te weten is dat deze verzekeringen niet uitkeren wanneer u iemand tegen betaling vervoert.

Voor vragen en de voorwaarden van de verschillende maatschappijen kunt u uiteraard contact met ons kantoor opnemen.